Over ons

Open tuindagen

23/30/1 april 2016
6/7/8 mei 2016

Klapstraat 33 - B-9831 Deurle | Doorlopend van 11:00 tot 18:00

                                                                                                                                                                                                        

Tuinen Guy Moerkens – Tuinbouw met karakter


Of je nu door de pittoreske streken van Vlaanderen, Frankrijk of Italië rijdt, of door een trendy lifestyle magazine of boek bladert, altijd kom je wel één van de realisaties van Guy Moerkens tegen:Inspiratie van de Leiestreek

Het is geen toeval dat landschapsontwerper en tuinaanlegger Guy Moerkens Deurle als uitvalsbasis koos. Temidden de prachtige landschappen die werden vereeuwigd in de schilderijen van de Latemse School – het licht, de lijnen, de Leie – is de natuur een nooit opdrogende bron van inspiratie. Hier, in een zelf gerenoveerd en zelfs grotendeels eigenhandig gebouwd hoevehuis – ontwikkelde Guy een heel eigen stijl. Oude gebruikte materialen worden gecombineerd met moderne elementen en eigen ontwerpen.

Het resultaat is een herkenbare, eerlijke directe stijl: esthetisch, maar zonder tierlantijntjes, functioneel en met een onweerstaanbare, ietwat ruwe charme. De stijl van Guy wordt intussen zodanig (h)erkend en gewaardeerd, dat sommige klanten zeggen dat ze zich ‘een echte Moerkens’ hebben aangeschaft.


Handen uit de mouwen

Maar ‘een echte Moerkens’ is teamwerk. Guy heeft zicht omringd met een team van vakmensen die hij blindelings vertrouwt. Ze delen zijn visie, zijn esthetische principes, zijn werkethiek. Niettemin maakt Guy er een punt van om bij elk project dagelijks zélf polshoogte te nemen en mee de handen uit de mouwen te steken. Ook dàt is een eigen stjil.


Binnen- en buitenland

Het zou intussen een gezegde kunnen zijn: ‘Waar men gaat langs Vlaamse wegen, komt men wel een Moerkens tegen’… Ware het niet dat Moerkens’ forum al lang niet meer beperkt blijft tot Vlààmse wegen. Projecten in Duitsland, Frankrijk en zelfs Italië geven het portfolio van Tuinen Moerkens ook internationale glans.

Klapstraat 33 - B-9831 Deurle - Tel.: +32 9 282 80 62 - GSM: +32 475 38 96 64 - Fax: +32 9 385 80 61 - BTW: BE 0472.075.046 -
Webdesign by IDcreation 2012